Bentley Home

nieuwe meubelcollectie

De nieuw gelanceerde Bentley Home collectie is geïnspireerd op het befaamde vakmanschap en de verfijnde materialen die in de interieurs van alle Bentley-modellen zijn terug te vinden. De collectie verenigt alle kwaliteiten van Bentley op het gebied van vakmanschap, erfgoed en traditie, exclusiviteit en stijl, aangevuld met het prachtige design van één van Europa’s meest vooraanstaande meubelontwerpers.

De exclusieve Bentley Home collectie combineert traditionele designelementen met moderne lijnen, comfort, luxe en hoogwaardige kwaliteit. De meubelserie appelleert aan het elan van de Bentley-rijder via elementen die de onmiskenbare kwaliteit en aandacht voor details weerspiegelen, eigenschappen waar het merk Bentley groot mee is geworden.

De uitgebreide selectie vernissoorten waaruit kopers van Bentley-modellen kunnen kiezen is eveneens beschikbaar voor de meeste meubelstukken uit de Bentley Home collectie. Het zitcomfort weerspiegelt tegelijkertijd het luxeniveau dat zo kenmerkend is voor Bentley en dat het merk uniek in zijn klasse maakt.

De Bentley Home collectie bestaat uit de volgende items:

Richmond zitmeubels
Een elegante en gedistingeerde serie zitmeubels, waaronder sofa’s, chaise longues en fauteuils.

Madeley & Kendal tafels en stoelen
Een grote ovalen of ronde vergadertafel met verfijnde Kendal-stoelen afgewerkt met leer en het Bentley-embleem dat desgewenst op de rugleuning kan worden geborduurd. Een trapeziumvormige tafel van gebogen houten panelen met hoeken die met een handvervaardigde ledercoating zijn afgewerkt. De poten zijn opgetrokken uit staal met een gun-metal afwerking.

Sherbourne & Kingsbridge kasten
Hoge en lage kabinetkasten met leercoating en geverniste fronts; tevens te voorzien van glad of gestructureerd leer. De handgrepen en poten zijn eveneens van staal in een bijpassende gun-metal grijze kleur.

Harlow tafel
Een moderne koffietafel met een stalen structuur in gun-metal grijs. Het oppervlak is gemaakt van onyx of een leercoating.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist