Bank 310 van Rolf Benz

Hollandse nuchterheid

Zitten wij Nederlanders zo anders dan Italianen, Belgen of Duitsers? Blijkbaar wel, en daarom ontwikkelde Rolf Benz speciaal voor de nuchtere Nederlandse consument de nieuwe bank 310.

Het is een strakke, moderne bank met een vriendelijke uitstraling. Een kwaliteit die ervoor zorgt dat er vele jaren, ook na intensief gebruik, van de bank kan worden genoten en dat in combinatie met een uitstekende zitkwaliteit. Niet te hard, niet te zacht. Precies zoals wij Nederlanders dat wensen.

Inzetbaar voor kleine of grote woonoplossingen. Er is een fauteuil, losse hocker, 5 banken en diverse uitgebreide hoekopstellingen. De consument kan kiezen uit diverse uitvoeringen en tal van actuele, luxe bekledingsstoffen.

De zithoogte wordt naar keuze in 43 of 46 cm uitgevoerd. De poten kunnen naar keuze in roestvrijstaal of in gelakt RAL 9017 (verkeerszwart ) worden uitgevoerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist