(B) Crea krukje

Tubo

Kleurrijk, eerlijk in vorm, met een verrassend frisse kijk op design. Het relatief jonge meubelmerk [B]crea timmert inmiddels vier jaar aan de weg en komt opnieuw met ontwerpen die we niet eerder zagen. Drie nieuwe concepten, drie keer een statement voor het interieur. Drie keer een ontwerp dat praktisch aansluit bij de woonwensen van nu en ook nog 'ns lekker zit. Het leven kan zo heerlijk simpel zijn!

Ontwerper en man achter het puur Hollandse label [B]crea is Eric Titulaer. Hij houdt van eenvoudige vormen, maar bovenal van praktische toepassingen. Zitten mag wel wat actiever, op meubels zonder franje en poespas. Zitmeubelen die van zichzelf al zo mooi zijn dat opsmuk totaal overbodig wordt. "Ik ontwerp meubelen die er apart uitzien en allereerst gericht zijn op functionaliteit. Design met common sense."

Dankzij hun looks, de combinatie van (praktische) materialen en aandacht voor detail en afwerking, zijn de drie nieuwkomers van [B]crea opnieuw voor zowel het interieur thuis als de zakelijke entourage geschikt. In al hun eenvoud staan ze model voor de visie van de ontwerper.

De comfortabele Lomo doet het perfect voor de openhaard of in de loungehoek thuis, maar voelt zich net zo goed thuis in de lobby van het trendy designhotel. Uitgevoerd in wit leer, gecombineerd met een ferm glanzend onderstel, helemaal passend bij de koele woontrend van nu.

Speels, kleurrijk en fantasievol zijn de Salto-poefjes. Gemaakt van lichtgewicht kunststof en verkrijgbaar in kinky kleurnuances zijn het de praktische sfeermakers voor de vrolijke eetkeuken, het strandhuis, de praktijkruimte en nog veel meer plekken. Stoer en vertederend tegelijk, die nieuwe kijk op zitten van Titulaer.

En dan is Tubo nog niet eens genoemd! Is 't een hippe bongo, een qua hoogte ergonomisch verantwoorde verhoogde poef of de eerste comfortabele –zachte zittende- barkruk? Niets van dit alles, Tubo is totaal anders en dus hot voor wie echt durft. In wit leer, met een paar eigenwijze pootjes in gepolijst aluminium maakt [B]crea met Tubo een statement voor het nieuwe interieur. Het interieur dat fris is en verrast. Met de looks waar we nu al dol op zijn!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist