Artifort zitmeubelen

Gap

De Gap is het nieuwste ontwerp van Khodi Feiz voor Artifort. De onderscheidende “gap” bevindt zich in de volledig gestoffeerde kuip op de grens van zit- en rugvlak. De als glimlach vormgegeven kloof geeft het ontwerp net dat tikje extra en biedt de rug meer ruimte zodat uitstekend zitcomfort gegarandeerd wordt.

Constructie
Volledig gestoffeerde kuip met 3 verschillende onderstellen, 4-poot, slede of 5-teens met gasveer en wielen.


Designer
Khodi Feiz (1963) is een industrieel designer, geboren in Iran en opgegroeid in Amerika. Hij is afgestudeerd aan de Syracuse University in New York en verhuisde in 1990 naar Nederland om voor Philips te werken. In 1998 richtte hij, samen met Anneko Feiz-van Dorssen, Feiz Design Studio op, gespecialiseerd op het gebied van

product, meubel, grafi sch en strategisch design. De ontwerpen van Khodi Feiz hebben reeds verschillende prijzen ontvangen en werden wereldwijd tentoongesteld en gepubliceerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist