Artifort stoelen

Lotus en low lotus


Lotus & Low Lotus, nieuwe sterren aan het Artifort-firmament. Twee sculpturen van sneeuwwit composiet, even dun en fragiel ogend als de bloembladen van de Lotus. Om in te werken en in te relaxen, en vooral ook om van te genieten. Buitengewone modellen met scherp aangezette lijnen en vloeiende, organische vormen die uitstekend passen in de Artifort-traditie.

 

De teer witte Lotussen zijn gevormd van een verassend nieuw materiaal. Dit Cristalplant is een sneeuwwit composiet met een prettig zacht aanvoelend oppervlak. Het materiaal leent zich uitstekend voor het vormen van sculpturen en gaf de kuip van de Lotus als vanzelf een vloeiend karakter. Dit wordt nog verder benadrukt door de stoelpoten die weg lijken te vloeien in de ondergrond.

Het Cristalplant liet zich door René Holten vormen tot twee stoeltypen. De Lotus, een stoel om in te werken, met aangegoten blad dat ruimte biedt voor bijvoorbeeld een laptop. En de Low Lotus, een lage brede fauteuil om in te relaxen, met ook een aangegoten blad, veel kleiner, maar ruim genoeg voor een boek of een versnapering. Voor extra comfort is er voor de Lotus een gestoffeerde inlegzit verkrijgbaar. Voor de Low Lotus is eer een gestoffeerde inlegzit èn een gestoffeerde inlegkuip.

 

Constructie

Van het composiet Cristalplant uit één stuk gegoten kuip met blad. De Lotus heeft gepolijste rvs poten met een doorsnede van 18 mm, deze worden vanwege het wegvloeiende karakter uitgevoerd met een zo dun mogelijke glijdop. Een gestoffeerde inlegzit of inlegkuip (alleen Low Lotus) is optioneel.

Cristalplant is een glad en hard materiaal met een soft touch. Het is goed schoon te maken en eventuele oppervlakkige brandplekken van sigaretten en andere beschadigingen laten zich goed wegwerken.

Kijk voor meer informatie op: www.artifort.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist