Artifort fauteuils

Swamp


Gun jezelf een ultiem relaxmoment en zak diep weg in de Swamp. Een comfortabel gestoffeerde fauteuil waarvan de rug en zit in de diepte lijken te verdwijnen. Wegzakken in de Swamp voelt als verdwijnen in een warme omhelzing, dus geef je over en relax...

 

De Swamp is het nieuwste model van Michiel van der Kley voor Artifort. Uitnodigend en extreem comfortabel. Er zijn drie uitvoeringen, de Swamp R biedt plaats aan één persoon. De Swamp XL doet het fantastisch als knusse loveseat. En Swamp P is een uiterst comfortabel poefje, dat dienst kan doen als voetenbankje bij de Swamp R of de Swamp XL of geheel zelfstandig als extra zitplek.

De Swamp-familie is rondom tot de grond gestoffeerd, altijd in twee verschillende stoffen. Extra bonus is dat de buitenste stof geen meubelstof hoeft te zijn, nog meer mogelijkheden dus. Het bijzondere comfort wordt bereikt door een ingenieus binnenwerk waarin de voordelen van een spiraalverenpakket en schuim gecombineerd worden voor een optimaal resultaat.

 

Designer

Als Michiel van der Kley (1962) tijdens zijn opleiding geschiedenis kennis maakt met vormgeving uit de twintiger jaren (Bauhaus, Mackintosh), besluit hij zelf te gaan ontwerpen. Hij werkt sinds 1987 voor fabrikanten in binnen- en buitenland, waaronder Artifort. Van der Kley maakt ontwerpen met veel oog voor details, waaraan volgens hem het object haar eigenheid ontleent. Voor Artifort ontwierp hij reeds verschillende modellen, waaronder de Globus, Bird en Conco.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist