Artifort bank

Reflex Embrace

De Reflex van Toine van den Heuvel is er nu ook met Embrace. Een toevoeging die de bank een heel nieuwe uitstraling en toepassing geeft. Met de Embrace heb je op de Reflex een plekje voor jezelf. Je hebt als het ware een muurtje om je heen. Dat betekent meer privacy en minder afleiding.

Extra bonus is dat wanneer je twee Embraces tegenover elkaar zet een soort kamer ontstaat. Met een paar collega's kan je daar dan heel comfortabel overleggen zonder dat je het contact met je omgeving helemaal verliest. Met dit soort kamertjes blijft bovendien de openheid van een ruimte intact.

De Reflex Embrace past heel goed bij de trend om meubels ook voor nieuwe toepassingen te gebruiken. Niet alleen bankhangen maar ook brainstormen en overleggen dus. Daarmee maakt de Reflex zijn naam flexibel te zijn meer dan waar!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist