Artifort presenteert de volledige familie van de nieuwe Andrea kuipstoel voor de allereerste keer in Keulen tijdens de meubelbeurs ORGATEC. Naast de eetkamer- en vergaderstoel en een lagere lounge fauteuil is de Andrea familie nu uitgebreid met twee barstoelen die verschillen in zithoogte.

Andrea is een zachte, ronde en uitnodigende kuipstoel die doet denken aan een bloem die in bloei staat: aangenaam om te bekijken vanuit elk perspectief. De zitting biedt zeer veel comfort, waardoor Andrea perfect aansluit op tal van interieurs. Van hotellobby, restaurant en kantoorruimte tot woonkamer.

'Naast de sculpturale kwaliteiten van het ontwerp, is het belangrijkste kenmerk de onderscheidende manier waarop de poten verrijzen tussen de gestoffeerde onderdelen’, leggen ontwerpers Mårten Claesson, Eero Koivisto en Ola Rune uit. ‘Dit geeft mogelijkheid om te spelen met stoffen in combinatie met het onderstel in een van de Artifort poedercoat kleuren.’

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist