Arco stoelen

Café Chair

Tijdens de meubelbeurs in Keulen (17 tm 23 januari) presenteert Arco nieuwe producten van Bertjan Pot, Jonathan Prestwich, Shay Alkalay, Dick Spierenburg en Burkhard Vogtherr.
U bent van harte uitgenodigd om langs te komen in de showroom in DesignPost, schuin tegenover de oostingang van het beursgebouw. 
 


Eén van de nieuwe ontwerpen is de Café Chair van Jonathan Prestwich, een verrassend lichtgewicht stoeltje uit hout met een rugleuning uit technisch 3d breisel.
Prestwich daarover: "De combinatie van deze twee materialen geeft een uitgesproken modern aspect, terwijl toch ook de nostalgische waarde van een ambachtelijk gemaakt houten frame aan de orde is. Het polyester breisel is ecologisch en hygiënisch en geeft een geweldig comfort."
De Café Chair is inmiddels genomineerd voor de 'Interior Innovation Award 2011' van de Rat für Formgebung.

De wisseling van de wacht binnen de Arco directie brengt het bedrijf geleidelijk in een ander vaarwater. Jorre van Ast (geb.1980), die vanaf 1-1-2011 de directie voert, is inmiddels gegroeid in zijn rol. Hij wordt, als creatief directeur, bijgestaan door een nieuw gevormd management-team. Jorre introduceert een eigen dynamiek, waarbij nieuwe uitdagingen, research en samenwerking van belang zijn (o.a. met Prooff, Iittala en het restaurant Proef Amsterdam van 'eating designer' Marije Vogelzang).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist