Arco

Re-Volve

Een nieuwe stoel van de ontwerper van Arco’s populaire Close en Close+. Net als de andere tafels van Arco, is duurzaamheid het uitgangspunt voor de Re-volve.

Ontwerper Gudmundur Ludvik heeft de Re-volve samengesteld van louter organische materialen. Het ontwerp vermijdt traditionele stofferingsmethoden zoveel mogelijk, gewoonlijk een van de meest vervuilende activiteiten van de meubelindustrie. In plaats van synthetisch schuim is de Re-volve voorzien van gecertificeerd natuurlijk latex, een niet-giftig en lekker zittend alternatief.

Elk onderdeel van de stoel kan eenvoudig opnieuw gestoffeerd worden voor een lange levensduur en minder schade voor het milieu. Bovendien betekenen de kwaliteitsmaterialen van de Re-volve dat deze stoel uitzonderlijk lang meegaat: het is een investering voor je huis en voor een betere wereld.

‘Re-volve’ verwijst naar de vorm van de stoel: eenvoudige, geometrische vormen die rond een as draaien. De komvormige kuip zorgt daarbij voor extra comfort. De stoel is gemaakt om makkelijk ontmanteld te worden. Dit komt tot uiting in zowel het ontwerp van de onderdelen en het feit dat er geen lijm wordt toegepast.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist