Altrex introduceert de USIT

Finally a chair safe to climb

Altrex introduceert de USIT: Finally a chair safe to climb. De USIT is de eerste stoel die veilig als trap is te gebruiken.

We herkennen allemaal de situatie dat we de eerste beschikbare stoel gebruiken om op te klimmen wanneer we ergens op hoogte bij moeten kunnen. Helaas gebeuren met deze actie jaarlijks heel veel ongelukken. Een stoel is niet gemaakt om veilig te beklimmen. In Nederland worden in de Warenwet vanuit veiligheidsoogpunt terecht eisen gesteld aan de uitvoering van een trap. Een stoel blijft staan en is mooi, een trap wordt opgeborgen. Met de USIT hoeft dit niet meer. De USIT is namelijk de eerste stoel die ook veilig als trap is te beklimmen, met zitcomfort en mooi genoeg om stand-by te houden in elk interieur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist