Velux lichtkoepels

voor goede nachtrust en energie-besparing

Voldoende daglicht in huis zorgt voor een positief en energiek gevoel. Maar soms is op een lichte zomerdag volledige verduistering gewenst om nog een uurtje door te slapen. De nieuwe VELUX verduisterende Energie Comfort gordijnen zorgen voor een decoratieve aankleding, een optimale verduistering en in de winter voor een nog betere isolatie voor lichtkoepels op het platte dak.Gordijnen kunnen een effectieve bijdrage leveren aan het wooncomfort in huis en een verlaging van het energieverbruik. Maar vooral in slaapkamers hebben bewoners in lichte maanden ook behoefte aan volledige verduistering. De nieuwe VELUX verduisterende Energie Comfort gordijnen voor lichtkoepels zorgen dat ook ’s zomers kan worden genoten van een ongestoorde nachtrust onder het platte dak.

"Over het algemeen slapen we het beste als het donker is. Op dat moment laat het lichaam stress los en krijgen we nieuwe energie. Ons lichaam volgt een dagelijkse cyclus van licht en donker. Volledige verduistering door een gordijn kan het antwoord zijn voor een goede nachtrust. Daarom hebben we ook voor onze lichtkoepels verduisterende gordijnen ontwikkeld," vertelt Michel Kalis, commercieel directeur van daglichtspecialist VELUX.

Decoratief bedieningsgemak
De verduisterende Energie Comfort gordijnen zien er dankzij de geplooide vouwen decoratief uit. Daarnaast hebben ze een slank en strak ontwerp zonder koordjes of zichtbare motoren. Hierdoor zijn ze ook goed toe te passen in woonkamers en keukens. “En omdat lichtkoepels door hun plaats op het platte dak meestal buiten handbereik zitten, worden deze gordijnen elektrisch aangestuurd. Hierdoor kunnen ze eenvoudig met een afstandsbediening worden bediend. Dit zorgt niet alleen voor wooncomfort, maar ook voor bedieningsgemak.”

Optimaal binnenklimaat
De dubbele geplooide stof met een aluminium laag zorgt ervoor dat de gordijnen tevens een isolerende werking hebben, wat zeer aangenaam is tijdens koudere dagen. Om het hele jaar door het beste binnenklimaat te creëren, kunnen de verduisterende Energie Comfort gordijnen het beste worden gecombineerd met een elektrische VELUX buitenzonwering op zonne-energie. De buitenzonwering houdt ’s zomers de zonnestralen tegen en voorkomt daarmee oververhitting in huis. De Energie Comfort gordijnen zorgen voor de verduistering. Een goede nachtrust gegarandeerd. En in de winter zorgt het isolatiemateriaal in de Energie Comfort gordijnen voor minder warmteverlies, wat energie bespaart.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Daglicht in huis?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist