Solatube® daglichtsystemen

Design armatuur geeft daglicht

Solatube® daglichtsystemen maken daglicht mogelijk op elke plek in uw huis of bedrijf. In januari introduceert Solatube op de beurs GEVEL 2012 in Ahoy een nieuwe serie daglichtarmaturen. Deze daglichtarmaturen regelen de lichtspreiding en vormen een stijlvolle plafondafwerking.

Daglicht is aangenaam en wie eraan gewend is, beschrijft de sfeer als onnavolgbaar verbeterd. De dynamiek van het daglicht stroomt nu de ruimte binnen via een fraai vormgegeven daglichtarmatuur. Daglicht is rustig aan het oog en de natuurlijke fluctuatie van het licht in de loop van de dag wordt als zeer prettig ervaren. Een Solatube vergroot hiermee het welzijn en verlaagt de energierekening. De nieuwe daglichtarmaturen zijn vanaf januari leverbaar.

De nieuwe daglichtarmaturen zijn in de VS ontworpen voor de Solatube Brighten Up® Serie. Voor optimale lichtspreiding van de Solatube 160 DS (buisdiameter 25 cm) zijn de matglazen armaturen JustFrost, OptiView® en de Tierdrop ontwikkeld. De Solatube 290 DS (Ø35 cm) voert buiten deze 3 daglichtarmaturen ook de eigentijdse VividShade, AuroraGlo en de QuadraFrost. Deze ontwerpen zullen voor iedere liefhebber van puur daglicht een lust voor het oog zijn.

Het installatiegemak dat de systemen van Solatube kenmerkt zal behouden blijven. De huidige Vusion™ plafondplaat zal worden vervangen door de Classic Vusion™ daglichtarmatuur. De overige plafondplaten zullen per direct uit het assortiment verdwijnen.

Het Solatube daglichtsysteem vangt het buitenlicht met een kleine koepel op en transporteert het daglicht via een reflecterende buis naar elke gewenste ruimte. Met de nieuwe daglichtarmaturen straalt het licht gelijkmatig het vertrek in en geeft een hoog visueel comfort. Het Solatube daglichtsysteem is uniek vanwege de hoogwaardige materialen die gebruikt worden. Het product kan worden toegepast in zowel bestaande bouw, renovaties, als in nieuwbouw.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Solatube daglichtsysteem?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist