Solatube daglichtsystemen

Regelbaar daglicht

Veel daglicht is prettig, maar soms heeft een duistere ruimte voor even de voorkeur. Het Solatube® daglichtsysteem maakt het mogelijk om in iedere ruimte te genieten van natuurlijk daglicht. Echter heeft elke ruimte een andere functie, ieder met een eigen voorkeur voor het gewenste lichtniveau. Het regelen van de hoeveelheid lichtinval is daarom een welkome aanvulling op de Solatube.

Daglicht naar wens regelen
Een presentatieruimte voorzien van diffuus daglicht door Solatubes bevordert het concentratievermogen van de aanwezigen. Om het presentatiescherm helder te kunnen zien, is zo nu en dan het bijstellen van de lichtintensiteit gewenst. “Tijdens presentaties laat ik geregeld het daglicht dimmen met de elektrische daglichtdimmer. Geheel vloeiend kan de hoeveelheid buitenlicht naar wens geregeld worden, simpel met een druk op de knop”, aldus A. van Zadelhoff - Commercieel directeur van Daas Baksteen.

Handmatig of elektrisch
Naast de elektrisch bediende daglichtdimmer met eventuele afstandsbediening kent Solatube ook de handbediende variant. De handmatige daglichtdimmer zorgt ervoor dat met één handeling de plafondplaat wordt afgesloten en het daglicht wordt tegengehouden. Met de verlengbare stok is deze ideaal voor het gebruik thuis.

De daglichtprofessionals van het bedrijf Techcomlight houden zich continue bezig met (dag)lichtvraagstukken. Daarbij denkt het bedrijf verder dan alleen daglichttoetreding, namelijk in het gewenste hoeveelheid binnenvallend (dag)licht. Het dimmen van licht behoort hier ook bij.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Daglicht in huis?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist