Solatube daglichtsystemen

Op TV bij Eigen Huis en Tuin

Tijdens de uitzending van RTL 4's Eigen Huis en Tuin op 10 oktober jl. heeft u de realisatie van twee Solatube systemen kunnen bekijken. De wel erg donkere woonkamer in Harderwijk heeft hierdoor een frisse uitstraling gekregen. Zat u niet voor de buis, klik op bijgaande link om het item te bekijken: http://www.solatube.nl/nl/video.asp

Het Solatube principe is in 1987 in Australië ontwikkeld om de zon in huis te halen, maar niet de warmte. Dat is gelukt door het licht via een lichtkoker naar binnen te brengen, hiermee was het eerste buisvormig daglicht toestel een feit. Inmiddels zijn alle productonderdelen gepatenteerd, dat waarborgt de hoge kwaliteit van de Solatube producten. Wereldwijd zijn er al meer dan 1.000.000 systemen geïnstalleerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Solatube daglichtsysteem?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist