Solatube daglichtsystemen

Elke combinatie mogelijk


Het Solatube daglichtsysteem brengt met een kleine lichtkoepel en een superreflecterende lichtbuis het daglicht naar elke gewenste plek. De hoge reflectiewaarde van het Spectralight® Infinity materiaal, dat 99,7% van het binnenkomende licht reflecteert, zorgt voor een optimaal lichttransport. In de Solatube lichtbuis behoudt elke weerkaatsing de maximaal mogelijke opbrengst.

In magazijnen, kantoren, verkeersruimtes, wachtkamers, showrooms en vele andere ruimtes haalt het SolaMaster systeem het daglicht naar binnen. Deze ruimtes veranderen in plaatsen met een aangename sfeer. De elektrische verlichting kan overdag uitgeschakeld blijven, en dat zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik. Dat betekent een verlaging van de EPC-waarde en een besparing in de portemonnee.

De Solatube 330 DS bestaat uit twee rechte lichtbuizen, waarvan de bovenste zonodig traploos in een hoek van 0-30º gezet kan worden. Nieuw aan deze serie is dat de verschillende tubes (lichtbuizen) onafhankelijk van elkaar toegepast kunnen worden. De nieuwe ingenieuze bochtstukken kunnen traploos een hoek van 0-90º graden maken, wat spectaculair is met dit type lichtbuis. Zowel de basiselementen, de verlengstukken als de bochtstukken zijn met elkaar de combineren. Eventuele obstakels in de dakconstructie worden daardoor gemakkelijk gepasseerd. Bij een dun dakpakket is één basiselement met plafondplaat voldoende, inkorten is niet meer nodig.

De lichtuitstraling van de Solatube 330 DS is naar keuze. In een vrijhangende situatie, bijvoorbeeld in een magazijn, zorgt een nieuwe, geheel vlakke plafondplaat voor de verspreiding van het licht. Voor een kantoor zal gekozen worden voor een plafondplaat die naadloos in het systeemplafond past. Beide plafondplaten zijn in de Prismatic en OptiView® variant leverbaar.

Het Solatube systeem zelf gebruikt geen energie, heeft geen bewegende onderdelen en is onderhoudsvrij. Bedrijven kunnen in aanmerking komen voor de Energie Investeringsaftrek (EIA), een regeling die deze milieuvriendelijke investering stimuleert.


Kijk voor meer informatie op: www.solatube.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Solatube daglichtsysteem?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist