Solatube daglichtsystemen

Solamaster


Techcomlight introduceert het Solatube® 330 DS daglichtsysteem, een nieuw type binnen de Solatube SolaMaster® Series. De opbouw van de SolaMaster 330 DS uit verschillende componenten geeft de eindgebruiker alle keuzevrijheid.

Het Solatube daglichtsysteem brengt met een kleine lichtkoepel en een superreflecterende lichtbuis het daglicht naar elke gewenste plek. De hoge reflectiewaarde van het Spectralight® Infinity materiaal, dat 99,7% van het binnenkomende licht reflecteert, zorgt voor een optimaal lichttransport. In de Solatube lichtbuis behoudt elke weerkaatsing de maximaal mogelijke opbrengst.

In magazijnen, kantoren, verkeersruimtes, wachtkamers, showrooms en vele andere ruimtes haalt het SolaMaster systeem het daglicht naar binnen. Deze ruimtes veranderen in plaatsen met een aangename sfeer. De elektrische verlichting kan overdag uitgeschakeld blijven, en dat zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik. Dat betekent een verlaging van de EPC-waarde en een besparing in de portemonnee.

De Solatube 330 DS bestaat uit twee rechte lichtbuizen, waarvan de bovenste zonodig in een hoek van 0-30º gezet kan worden. Nieuw aan deze serie is dat de verschillende tubes onafhankelijk van elkaar toegepast kunnen worden. De nieuwe ingenieuze bochtstukken kunnen traploos een hoek van 0-90º graden maken, wat spectaculair is met dit type lichtbuis. Zowel de basiselementen, de verlengstukken als de bochtstukken zijn met elkaar de combineren. Eventuele obstakels in de dakconstructie worden daardoor gemakkelijk gepasseerd. Bij een dun dakpakket is één basiselement met plafondplaat voldoende, inkorten is niet meer nodig.

De lichtbuizen -bekleed met het unieke Spectralight Infinity materiaal- kunnen precies naar behoefte besteld worden.

De lichtuitstraling van de Solatube 330 DS is naar keuze. In een vrijhangende situatie, bijvoorbeeld in een magazijn, zorgt een nieuwe, geheel vlakke plafondplaat voor de verspreiding van het licht. Voor een kantoor zal gekozen worden voor een plafondplaat die naadloos in het systeemplafond past. Beide plafondplaten zijn in de Prismatic en OptiView® variant leverbaar.

Kijk voor meer informatie op: www.techcomlight.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Solatube daglichtsysteem?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist