Met Fakro Dakramen

Meer veiligheid

Een hogere veiligheid dankzij P2 Secure dakramen van FAKRO

Een veilig huis is een prettig huis om in te wonen. FAKRO reikt verder naar een hogere veiligheid met haar vernieuwde dakraam met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het FTP-V P2 Secure tuimeldakraam en FPP-V P2 uitzet-tuimeldakraam geven uw huis een nóg hogere inbraakveiligheid en verhoogd comfort.

Door een innovatieve ontwikkeling is FAKRO erin geslaagd een verhoogd comfort te geven aan haar dakramen met Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het vernieuwde dakraam met Politiekeurmerk maakt bijzetsloten, die gebruikelijk zijn bij dakramen met Politiekeurmerk, overbodig door de komst van een afsluitbare klink. De klink kan zowel het raam openen en sluiten alsook het raam afsluiten. De klink is met een sleutel afsluitbaar.

Het anti-inbraaksysteem van de P2 Secure dakramen steunt op vier belangrijke pijlers: (1) gelamineerde beglazing met veiligheidsklasse P2A (2) een beveiliging tegen demontage van de beglazing (3) een afsluitbare klink (4) het inbraakwerende topSafe constructiesysteem.

De P2 Secure dakramen zijn beveilig tegen inbraak volgens klasse 2 van de NEN-norm 5096 en dragen daarom het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De dakraamconstructie heeft een scharnier in het midden van het kozijn, dat ervoor zorgt dat het raam gekanteld kan worden tot 180°. Dit maakt het reinigen van de buitenzijde van het dakraam erg gemakkelijk. Het dakraam is gemakkelijk te bedienen door de afsluitbare handgreep, bevestigd in het onderste deel van het dakraam. Dit zorgt voor een gemakkelijke opening van het raam én tevens voor een snelle en gemakkelijke vergrendeling van het dakraam. De P2 Secure dakramen kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met de ruime keuze in binnen- en buitenzonweringen van FAKRO.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Daglicht in huis?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist