Fakro dakramen

met geluidswerende beglazing

FAKRO is altijd op zoek naar een geschikte oplossing voor iedere behoefte die vanuit de bouw ontstaat. Één van de vraagstukken is het combineren van een lage energie dakraam met een hoge geluidswerende isolatie. FAKRO heeft hierop haar energiebesparende tuimeldakramen FTT uitgerust met geluidswerende beglazing.

Het nieuw ontstane FTT R3 tuimeldakraam bezit een isolatiewaarde van het gehele dakraam van 0,81 W/m2K en een Rw-waarde van 40 dB. Hierdoor is dit dakraam uitermate geschikt om in nieuwbouw projecten ingebouwd te worden waar hoge energiebesparende én geluidsisolerende eisen gesteld worden. Daarbij is het dakraam voorzien van het FSC keurmerk, dat garandeert dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Daglicht in huis?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist