FAKRO dakkapel

een echte ruimtewinner

Méér zichtbare gebruiksmeters, méér lichtinval, en in de meeste gevallen vergunningsvrij te plaatsen. De FAKRO dakkapel is een echte ruimtewinner. Er kunnen verschillende typen FAKRO dakramen toegepast worden, waardoor elke dakkapel uniek is.

Ruimtewinner
Natuurlijk daglicht is essentieel voor een gezond leefklimaat in de kamer. Door de FAKRO dakkapel toe te passen in de juiste afmetingen wordt een kamer voorzien van natuurlijk daglicht en het creëert tevens extra ruimte. Dit maakt de kamer ruimtelijker en comfortabeler. U voegt namelijk zichtbare gebruiksmeters toe aan de woonruimte waarin het geplaatst wordt en kunt de kamer daarnaast op gemakkelijke wijze ventileren. Waar een traditionele dakkapel een vergunning nodig heeft, doordat het verder dan 60 cm vanaf het dakoppervlak komt, blijft de FAKRO dakkapel hier binnen.

Kamers
Badkamers zijn vaak aan de krappe kant. Win ruimte in de badkamer, zodat je gemakkelijk in bad kunt stappen. Daarbij produceert een badkamer veel vocht dat goed afgevoerd moet kunnen worden. Met de dakkapel wordt de gebruiksruimte groter en kan op gemakkelijke wijze geventileerd worden.

Een prettige kinderkamer waar uw kind veel speelt en als ze wat ouder zijn kunnen leren. Om ervoor te zorgen dat deze kamer een gezond leefklimaat heeft met voldoende ruimte kan de dakkapel uitkomst bieden. Is uw kind nog klein en wilt u het veilig maken, voeg dan een van de veiligheidsoplossingen van FAKRO toe, zodat ze het raam niet zomaar open kunnen maken.

De dakkapel maakt van elke ruimte een comfortabele gebruiksruimte en zorgt dat je kunt genieten van ‘t mooiste licht in huis.

Uitvoeringen
De dakkapel is leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen:
EDD-W: twee dakramen onder en twee dakramen boven
EDD-E: twee dakramen onder en dichte bovenzijde
EDT-W: drie dakramen onder en drie dakramen boven
EDT-E: drie dakramen onder en dichte bovenzijde

Afmetingen
De dakkapel heeft een maximale breedte van 250 cm en is leverbaar met 3 verschillende dakraamafmetingen, te weten: 78x118, 94x118 en 114x118 cm. De afmetingen 94x118 cm en 114x118 cm zijn alleen toepasbaar in een EDD-variant. De afmeting 78x118 cm is zowel leverbaar in EDD- als EDT-variant.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dakbegroeiing?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist