Fakro

Balkondakraam

FAKRO presenteert het nieuwe FGH-V balkondakraam

FAKRO heeft een uitgebreid assortiment aan dakramen. Van standaard tuimeldakramen tot Politiekeurmerk dakramen. FAKRO dakramen zijn voorzien van onderbediening en de ventilatie is verwerkt in het kozijn, waardoor het glasoppervlak vergroot wordt. In 2011 heeft FAKRO een nieuw dakraam op de markt gebracht: Het balkondakraam.

Met het balkondakraam van FAKRO verandert de gebruiker een dicht dakraam in een handomdraai in een volledig en overdekt balkon. Dit alles door middel van een gemakkelijk te bedienen handgreep.

Het balkondakraam FGH-V bestaat uit twee vleugels, een onder- en bovenvleugel. De bovenvleugel klapt als uitzetdakraam tot 45° open en de ondervleugel klapt tot in een 90° verticale positie. De onderste vleugel heeft ingebouwde balustrades aan de zijkanten, die uitschuiven als het onderste gedeelte van het balkon geopend wordt. Om deze vleugel te sluiten kan eenvoudig gedrukt worden op de groene knoppen, bevestigd in de balustradeprofielen. De vleugel kan gemakkelijk ingeklapt worden.

Als het raam gesloten wordt, verdwijnen de balustrades in de raamconstructie. Dit voorkomt verontreiniging van de balustradeprofielen door bijvoorbeeld weersomstandigheden en houdt de esthetiek van het dak intact.

Het balkondakraam is voorzien van een V40P ventilatievoorziening, een handgreep met meervoudige openingsfunctie en beide vleugels zijn uitgerust met P2A veiligheidsbeglazing. Bovenaan het bovenste raam is een handgreep bevestigd waarmee het dakraam gekanteld kan worden en zo vastgezet kan worden in de reinigingsstand. Dit maakt het reinigen van de buitenzijde van het dakraam erg eenvoudig. Het bovenste raam is te combineren met een uitgebreid assortiment binnen- en buitenzonwering, bij het onderste raam kan dit op aanvraag. Het dakraam is leverbaar in de maten 78x255 en 94x255. Montage is mogelijk in een dakhelling van 35°-55°

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Daglicht in huis?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist