Een dakkapel plaatsen

5 voordelen

Een dakkapel op uw huis laten zetten is een van de slimste investeringen de u tegenwoordig kunt doen. In een tijd waarin de rentes bij banken niets meer voorstellen, is het slimmer om geld te investeren in het verbouwen van een woning. Door een verbouwing, zoals het plaatsen van een nokverhoging of dakkapel, wordt uw woning direct meer waard. Maar dakkapellen hebben nog veel meer te bieden aan hun eigenaren. Wat zijn precies de grootste voordelen van ht (laten) plaatsen van en dakkapel op uw woning?

1. Aanzienlijk meer leefruimte in huis met eendakkapel
Als u kiest voor een dakkapel laten plaatsen, vraag hiervoor voordelig een offerte aan bij een betrouwbare leverancier, dan creëert u een hoop extra leefruimte in huis. Met een dakkapel tovert u en onbruikbare zolder in een kwinkslag om in een extra slaapkamer of hobbykamer. De zolder kunt u voortaan gebruiken als plek war ook geleefd en gelopen kan worden. En niet meer alleen als een opslagruimte voor oude spullen of om de was te laten drogen.

2. Veel keuze aan materialen en stijlen dakkapellen
Wie een dakkapel plaatst, kan kiezen uit diverse materiaalsoorten en stijlen. Populair zijn tegenwoordig vooral kunststof dakkapellen. Kunststof heeft als grote pluspunt de prima isolatie die dit materiaal biedt. Zowel in thermisch als akoestisch opzicht zorgt kunststof voor een uitstekende isolatie op de bovenverdieping. De lange levensduur van kunststof is nog eens een extra pluspunt van dit type dakkapellen.

3. Veel lichtinval en een mooi uitzicht
Met een dakkapel haalt u een hoop extra licht in huis. Zeker als u kiest voor een nokverhoging, met aan beide zijden van de woning ramen. Meer licht heeft twee grote voordelen. In de eerste plaats lijkt de ruimte boven hierdoor groter en ruimer. En in de tweede plaats kun je door het natuurlijke licht dat binnenvalt besparen op uw energierekening: de lampen boven hoeven minder vaak aan. Dat is dus dubbel profiteren van gratis licht.

4. Uw huis wordt meer waard als er een dakkapel op zit
Het laten plaatsen van een nokverhoging of een dakkapel betekent dat u de waarde van uw woning direct flink vermeerderd. Feitelijk houdt dit in dat de investering in een nieuwe kapel of verhoging van de nok zichzelf meteen terugbetaalt. Wanneer u in de toekomst uw woning gaat verkopen, verdient de investering in de verbouwing van de bovenverdieping zich dan ook dubbel en dwars terug.

5. U heeft nauwelijks onderhoud aan uw kunststof dakkapel
Zeker als u gaat voor een dakkapel van kunststof, kunt u rekenen op zeer beperkt onderhoud. Het enige dat nodig is om de kunststof kozijnen goed te houden, is regelmatig - gemiddeld zo'n vie keer per jaar - het kunststof oppervlakte schoon te maken met een niet-bijtend reinigingsmiddel voor kunststof. Wanneer u voor een houten kapel kiest op de woning, is er meer onderhoud nodig. Hout heeft gemiddeld om de zes tot zeven jaar, door weersinvloeden en slijtage, een goede schilderbeurt nodig om het materiaal goed en mooi te houden. Met kunststof heeft u deze extra werkzaamheden en kosten van een schilderbeurt niet en spaart u dus ook periodiek weer flink wat geld uit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Daglicht in huis?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist