De Baskapel

Hét alternatief voor een dakkapel

De door ons bedrijf ontwikkelde en bedachte BASkapel is een uniek product met een strakke uitstraling en een verbluffend resultaat. De naam van het product is gelinkt aan de bedenker, Bas Verhoek.
Sinds 1 oktober 2010 de wetgeving met betrekking tot het plaatsen van dakkapellen is veranderd, is het vergunningsvrij toegestaan om 60 cm uit het dakvlak te verrijzen met bouwsels. Met de BASkapel haalt u de geweldige lichtinval van een dakvenster binnen en tevens de ruimtewinst van een dakkapel.Voor de voorzijde en aan de straat grenzende dakdelen is het normaliter altijd nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakkapel. Tevens heeft u dan met de welstandsnorm van uw gemeente te maken, die in vrijwel alle gevallen een maximum aan maat aangeeft bij een eventueel vergunningsplichtige dakkapel. Enkele gemeentes in Nederland uitgezonderd is het met De BASkapel wel toegestaan deze normen te overschrijden. Slechts op speciaal vastgestelde welstandseisen, monumentale panden en woningen die onder beschermd dorps- of stadsgezicht vallen, is nog een vergunning verreist.

Voordelen van Baskapel
Het kiezen voor een BASkapel kunt u om verschillende redenen doen.
De BASkapel is in de meeste gevallen vergunningsvrij, ook op de voorzijde van de woning. U dient er echter rekening mee te houden dat uw gemeente wellicht beperkingen heeft opgelegd bij het plaatsen van dakramen aan de voorzijde van uw woning. Wij raden u dan ook aan dit vooraf te checken. Valt de plaatsing van dakvensters of van de BASkapel gewoon onder de wet WABO, dan zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid.
Omdat de vensters in de BASkapel altijd nog schuin liggen heeft u een veel mooiere lichtinval dan bij een traditionele dakkapel waarbij de vensters vertikaal zijn geplaatst.

De BASkapel kan in vele maten worden uitgevoerd. De maat is afhankelijk van de keuze van de VELUX dakvensters welke in de BASkapeldoor u worden gekozen. Voor een overzicht van de mogelijke maten klikt u hier!
De BASkapel is minimaal uitgevoerd met HR++ glas. Daarnaast is natuurlijk ook een upgrade mogelijk in diverse andere beglazingen zoals: zelfreinigend glas, veiligheidsglas, extra isolerend glas of extra geluidsreducerend glas.
De BASkapel heeft een hoge isolatiewaarde van maar liefst Rc 4. Dit tezamen met het toegepaste HR++ glas geeft dus een top produkt.
Omdat in De BASkapel VELUX dakvensters worden toegepast is het mogelijk alle beschikbare VELUX raamdecoratie, zonwerings en insectenwerings producten toe te passen. Al deze producten onderscheiden zich vanwege de kwaliteit en diversiteit!

Kijk voor meer informatie op https://www.baskapel.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Daglicht in huis?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist