Woning isoleren zonder gigantische kosten te maken?

Dit zijn de mogelijkheden

Zo goedkoop mogelijk jouw woning isoleren
Wil je jouw woning isoleren en dit het liefst doen zonder gigantische kosten te maken? Dure ingrepen hoeven namelijk helemaal niet nodig te zijn. Wij hebben enkele tips voor je verzameld, zodat je op zo goedkoop mogelijke wijze jouw woning kunt isoleren. Lees snel verder voor onze tips.
 

Raamdecoratie
Met raamdecoratie kun je jouw woning extra isoleren. Hang je gordijnen, luxaflex, vouwgordijnen of duettes op, dan geef je jouw woning niet alleen meer sfeer. Je woning wordt hierdoor ook beter geïsoleerd. Dat maakt dat raamdecoratie zowel mooi als functioneel is. In de zomer zal jouw raamdecoratie de zon tegenhouden, waardoor het langer koel blijft. In de winter wordt de warmte beter binnen gehouden. Ook een aanrader is het kiezen voor een rolgordijn of duette en deze te combineren met gordijnen. Dit zorgt voor het meeste rendement, waardoor kou en warmte nog beter tegengehouden worden.

Tochtstrips plaatsen
Voel eens met je handen langs de randen van het kozijn en de voordeur. Komt hier veel wind doorheen? Dan is het zeker aan te raden om tochtstrips te plaatsen. Koop een rol tochtstrips en plaatst deze op de plekken waar je de tocht voelt. Het voordeel van tochtstrips is dat deze eenvoudig en snel te plaatsen zijn. Ze zijn ook vrij goedkoop. Als het minder fris is in huis, zal je minder gaan stoken, wat weer een enorme besparing is op je energierekening. Daarom is het plaatsen van tochtstrips in huis een must.

Ga aan de slag met je garage of bijkeuken
Als je een garage of bijkeuken hebt die direct vast zit aan het huis, kun je het beste even controleren hoeveel wind hier onopgemerkt binnenkomt. Voel je dat het vrij tochtig is, dan is het raadzaam ook hier aan de slag te gaan met isolatie. Breng tochtstrips op de kozijnen en deuren aan en plaats tochtborstels onder de deur. Zo voorkom je dat deze ruimtes te tochtig worden, wat ook overslaat op jouw woning.

Radiatorfolie achter de verwarming
Ook een tip is het plakken van radiatorfolie achter de verwarming. Dit is namelijk reflecterend. Plaats je het achter de radiatoren, dan zal de warmte terugkaatsen naar de kamer in plaats van naar de muren. Plaats echter geen meubilair voor de verwarming, aangezien de warmte daar anders wordt tegengehouden. Zorg er voor dat de verwarming vrijstaat, zodat de warmte goed de kamer in kan.

Wij wensen je veel succes met onze tips en het isoleren van je woning!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist