Wienerberger gevelbakstenen

cocktail serie

'Cocktails' is de zomerse verzamelnaam van een nieuwe serie gevelbakstenen van Wienerberger. Deze Cocktail-serie bestaat uit tien verschillende baksteensorteringen, die geheel in stijl genoemd zijn naar een tropische cocktail, zoals Cuba Libre, Margarita, Kir Royal, Mai Tai, Piña Colada, June Bug, Martinez, Punch, Cosmopolitan en Mojito. Elke cocktail is samengesteld uit mixen van diverse kleuren en texturen. Binnen één sortering ontstaan zo levendige en bijzondere kleurcombinaties die kleur brengen in het gevelbeeld. De Cocktail-sorteringen zijn leverbaar in waalformaat.De tien mixen variëren in textuur en kleurschakeringen en lopen uiteen van subtiele ton-sur-ton tot expressieve en knallende kleurencombinaties. Wienerberger levert de sorteringen gemixt aan op de bouw, zodat de kleuren goed gemengd zijn en er geen 'vlekvorming' of clustering van één kleur of baksteen kan optreden. Speciale aandacht gaat ook uit naar de keuze van de kleur mortel. De kleur van de voeg heeft grote invloed op de uitstraling van de gemixte gevel en Wienerberger benadrukt het belang van een goed morteladvies. Bekijk het effect van de kleur van de voeg bij de verschillende sorteringen op de website; andere voegkleuren zijn uiteraard mogelijk.

Over Wienerberger
Wienerberger produceert keramische bouw- en bestratingsmaterialen met een lange levensduur. Energie-efficiëntie en duurzaamheid bepalen de industriële standaard. Het bedrijf biedt toekomstgerichte bouwmateriaaloplossingen met overtuigende prestaties, Building Material Solutions: de leidraad voor innovatie en vooruitgang. De topmerken Terca, Porotherm en Koramic vormen een inspiratiebron voor architecten en bouwprofessionals. Dankzij grote kennis van keramische producten is Wienerberger uitgegroeid tot een meedenkend partner voor partijen in de gehele keten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist