Wat zijn de beste gereedschapskoffers?

Die je kunt kopen

Als je een professional in de bouwsector bent, heb je hoe dan ook een gereedschapskoffer nodig. Je moet immers altijd gereedschap bij de hand hebben voor je klussen. Zo’n koffer is echter ook geen overbodige luxe als je thuis projecten gaat uitvoeren. Het is hierbij belangrijk dat de gereedschapskist goed georganiseerd kan worden. Je kunt daarnaast kiezen voor een gevulde koffer, maar ook voor een kist zonder gereedschap. Wil je graag weten welke gereedschapskoffers tegenwoordig de beste opties zijn? Hieronder noemen we een paar goede voorbeelden!

STANLEY FatMax Tstak Combo II+IV FMST1-71981

De allerbeste gereedschapskist volgens experts is de STANLEY FatMax Tstak Combo II+IV FMST1-71981. Dit model is een module van Stanley dat gecombineerd kan worden met het DeWalt Tstak systeem. Toch hoeft dit niet beslist, deze kist is namelijk van zichzelf ook al een geweldige opbergplek voor je gereedschap. Deze gereedschapskoffer is bovendien erg robuust, waardoor deze lang gebruikt kan worden. Je kunt de kist bovendien eenvoudig verplaatsen, wat komt door het schokbestendige systeem.

Kreator KRT951002

Niet alleen de gereedschapskist van STANLEY is een fantastische optie als je een koffer voor je gereedschap zoekt, dit geldt ook zeker voor de Kreator KRT951002. Dit model is een gevulde gereedschapskoffer en bevat maar liefst 109 verschillende stukken gereedschap. Deze gereedschapskist is gemaakt van sterk aluminium en daardoor erg robuust. Vooral voor doe-het-zelvers is deze koffer een goede optie doordat alle gereedschappen die je nodig hebt er in zitten.

Swiss Kraft Gereedschapskoffer 326

Wil je een gevulde gereedschapskoffer die veel stukken gereedschap bevat? Zoek niet verder dan dit model van Swiss Kraft, waarin maar liefst 326 stukken gereedschappen in zitten. Deze tools zijn bovendien ook nog eens van een hoge kwaliteit. Je kunt daardoor lang gebruik maken van de gereedschappen, maar ook de koffer zelf is erg duurzaam. Je kunt de Swiss Kraft Gereedschapskoffer 326 bovendien gemakkelijk vervoeren, wat komt doordat deze optie wielen bevat.

STANLEY FatMax HeavyDuty

Voor een fervente doe-het-zelver of bouwprofessional is de STANLEY FatMax HeavyDuty zonder twijfel een van de beste gereedschapskisten. Je kunt in deze koffer maar liefst 32 liter aan gereedschap plaatsen. Deze gereedschapskoffer bevat bovendien een uitneembare bak. Hierin kun je kleine onderdelen en gereedschappen plaatsen zodat je ze niet in de kist verliest. De STANLEY FatMax HeavyDuty beschikt overigens over het kenmerk IP53. Dit betekent dat dit model gedeeltelijk waterdicht is, terwijl de binnenkant ook niet aangetast wordt door stof.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist