Wat een ramp

Het bad moet er helemaal uit

Monique zit nu ongeveer een jaar in haar luxe appartement in hartje centrum Amsterdam. Al als klein meisje droomde ze hier te wonen en haar droom was werkelijkheid geworden! Het appartement is ruim met twee verdiepingen en heeft een uitzicht over de winkelstraten van Amsterdam. Perfect en groot genoeg voor een heel gezin. En dat komt goed uit want binnenkort gaat Monique samenwonen met Rob, haar vriend die ze ontmoette op een concert in Ahoy. Rob heeft echter wel een voorwaarde: In de prachtige badkamer moest en zou een bad komen!

Samen struinden ze het internet af voor het perfecte bad. Ze vonden een prachtig hoek bad met bubbels, massagestralen en ingebouwde radio. Gekker kon het niet! Natuurlijk hing daar wel een aardig prijskaartje aan maar hoe vaak koop je nu een bad? Daar heb je nog jaren plezier van!

Rob was een succesvolle accountant, maar wel met twee linkerhanden. Op marktplaats stond een hobbyklusser die voor een kleine prijs zwart het bad wilde plaatsen. De klus was zo geklaard en het resultaat prachtig!

Die vrijdag waren ze een jaar samen. Rob had, om Monique te verrassen de badrand vol gezet met kaarsjes, de cd van het concert opgezet en zat in bad op haar te wachten met een lekkere fles champagne. Het was een fantastische avond!

Helaas werd de avond abrupt verstoord door de deurbel. De eerste keer deden ze alsof ze de bel niet hoorde maar het bellen bleef aanhouden. Rob deed de deur open en daar stonden de onderburen. Na een avondje uit kwamen ze thuis in hun appartement die was veranderd in één groot zwembad. ze waren duidelijk nog steeds in shock. Snel kwam ook Monique uit bad en ze belde de hobbyklusser. Hij kon niets voor ze doen hij zat al weer in Polen. ‘’Ja, dat zijn de risico’s van een zwartwerker’’, zei de onderbuurvrouw.

Een vakman heeft uiteindelijk het probleem verholpen, maar het hele bad moest er uit en deze extra kosten moesten ze zelf betalen. Gelukkig voor Monique heeft de verzekering wel de schade van de onderburen gedekt, maar leuk is anders.

Er kan altijd iets misgaan. Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt! Maar wanneer je bij een 5-sterrenspecialist aanklopt gebeuren dit soort situaties niet. Zij lossen ook na de werkzaamheden de problemen voor u op!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist