Waarom heb ik die prutser ingehuurd

Dit kan toch niet waar zijn

Hans en Marieke besloten na maanden tevergeefs te hebben gewacht op serieuze kijkers toch maar dat TE KOOP bord uit de tuin te halen. Verhuizen zit er voorlopig helaas niet in. Het is simpelweg niet de tijd om je huis te verkopen. Nu ze de knoop eenmaal hebben doorgehakt, besloten ze te gaan verbouwen. Al jaren waren de plannen er om de keuken eens grondig aan te pakken.

 

Marieke droomde van een nieuwe luxe keuken met wooneiland en die droom werd eindelijk werkelijkheid! De nieuwste keukentrends werden doorgespit en alle onderdelen werden besteld. Hans ging op het internet op zoek naar een aannemer om de uitbouw en de nieuwe groepen te laten maken. Hij vond de gegevens van hobby-klusser Bob die voor een paar euro per uur de verbouwing wilde realiseren.

Na een week in de puin te hebben gezeten konden Hans en Marieke eindelijk gaan genieten van hun nieuwe, luxe keuken. ‘Dat hebben we weer mooi bespaard door "Bob" te laten komen in plaats van zo’n prijzige aannemer’, zei Hans trots terwijl hij een lekkere fles rode wijn opende. Marieke schoof een heerlijk mediterraans stokbrood in de oven om lekker te genieten, maar bij het aanzetten van de oven verscheen er een grote flits en een rookpluim.

Alle elektriciteit viel uit. Hans snelde naar de meterkast om de schakel weer om te zetten. De oven ging helaas niet meer aan. Lichtelijk geïrriteerd belde Hans klusser Bob. Bob gaf aan dat er dan vast iets fout was gegaan bij het aanzetten. Hij wilde best terugkomen maar rekende dan wel gewoon de reparatiekosten. Het vertrouwen in Bob was verdwenen en nu was wel duidelijk dat ze dit niet nog eens door een hobby klusser zouden laten doen. Het grapje kwam hen uiteindelijk duur te staan. De oven was niet meer te redden en moest vervangen worden. Doordat Bob nergens voor garant stond moesten ze de rekening zelf betalen.

De risico’s van een hobby klusser zijn groot. Daarom is het belangrijk dat je weet wie je in huis haalt. Hans en Marieke hebben hun lesje wel geleerd en zullen in het vervolg kiezen voor een expert. Zorg dat dit u niet overkomt!

Wij hebben dé experts voor u op een rijtje gezet. 

Alle op wonenwonen.nl getoonde bedrijven worden erkend als 5-sterrenspecialist. U bent, wanneer u deze inschakelt, gegarandeerd van goede service en garantie!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist