Volledig gemeubileerde woning?

In deze tijd, waar het ontzettend moeilijk is om aan een woning te komen, is het een voorrecht als je in bezit bent van een tweede woning. Nu kan je de woning als een soort vakantiewoning gebruiken, maar je kan ook de keuze maken om je woning te laten verhuren. Zo geef je andere personen de kans om in deze bizarre tijd toch onderdak te bieden. Heb je nu een woning waarbij het meubilair nog steeds in de woning aanwezig is? Dan kan je de nieuwe huurders helemaal blij maken, aangezien zij niet nog eens nieuw meubilair hoeven aan te schaffen. In dit artikel lees je hoe je gemakkelijk een woning kunt verhuren en waar je allemaal aan moet denken. Zodat je andere de kans geeft om ook aan een woning te komen.

Voordat je jouw woning gaat verhuren

Voordat je gaat beginnen aan het verhuur woning, zijn er een aantal tips waaraan je kunt houden, om de kans op verhuur te vergroten. Daarnaast ontstaan er achteraf geen problemen, wat veel ellende kan voorkomen. Zo moet er gekeken worden naar de volgende zaken:

  1. Achterstallig onderhoud verhelpen

Zorg ervoor dat de woning in een goede staat verkeerd, wanneer het te huur wordt aangeboden. Dit houdt in dat al het achterstallig onderhoud wordt weggewerkt, zodat er geen ergernissen ontstaan bij de nieuwe huurders. Daarnaast vergroot het de kans dat de woning snel nieuwe huurders aantrekt en dus verhuurd kan worden.

  1. Goede (online) presentatie

Om de aandacht te trekken van het grote publiek, is de presentatie van het huis belangrijk. Dit geldt zowel voor de online als fysieke presentatie. Hierdoor zorg je dat bezoekers snel geïnteresseerd raken en dus akkoord gaan met de verhuur. 

  1. Een realistische huurprijs opstellen

Door een realistische huurprijs op te stellen, weet je zeker dat personen de huur kunnen betalen. Dit vergroot daarnaast weer de kans dat de woning zekerheid heeft om verhuurd te worden. 

  1. Professioneel huurcontract

Om sterk in je schoenen te staan bij eventueel misverstanden, is het belangrijk om een professioneel huurcontract op te laten stellen. Dit is niet alleen fijn voor jou als verhuurder, een huurder weet waar hij of zij aan toe is en dat dit op een professionele manier wordt afgehandeld. 

  1. De woning neutraal inrichten

De laatste tip is om de woning neutraal in te richten. Wanneer je het huis verhuren aan expats, vergroot dit de kans dat de woning ook daadwerkelijk verhuurd wordt. Met een uitbundige smaak moet die persoon er maar net van houden. Een neutrale uitstraling maak het voor iedereen toegankelijk. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist