Zibro hybride kachel

Hybrid E

Zibro introduceert dit najaar de unieke Hybrid E. Het is de eerste mobiele hybride kachel in Europa. De energiezuinige kachel zorgt voor een zeer snelle verwarming op basis van brandstof, elektriciteit of een combinatie van beide. Met de flink gestegen gasprijzen levert de Hybrid E een fikse kostenbesparing op ten aanzien van de relatief dure CV.

Hybride
De energiezuinige Hybrid E van Zibro zorgt voor een zeer snelle verwarming van een ruimte. Het is de enige ver­plaatsbare kachel in Europa die functioneert met zowel brandstof (petroleum) als elektriciteit. Zo ben je altijd verzekerd van warmte, zelfs wanneer de brandstof op is. Beide verwarmingsbronnen kunnen ook gelijk­tijdig in te schakelen (hybride modus). De hybride modus produceert tot wel 25% meer warmte in vergelijking met modellen die alleen op brandstof branden.De hooggereinigde petroleum van Zibro zorgt dat de kachel geurloos verwarmt. De hybride booster brengt een kamer supersnel op temperatuur.

Zuinig, stil en veilig
Op kille dagen is het niet nodig om overdag of 's avonds het hele huis te verwarmen. Wanneer je je voornamelijk in één ruimte bevindt, loont het om de CV juist niet te gebruiken. Zeker nu ook de gasprijzen de afgelopen tijd flink gestegen zijn. Bijverwarmen met de Hybrid Evan Zibro bespaart tot wel honderden euro's per jaar. De Hybrid E is extra zuinig dankzij de spaarstand: wanneer de gewenste kamertemperatuur is bereikt, schakelt de kachel automatisch uit. De nieuwe kachel maakt net als alle andere Zibro kachels nauwelijks geluid. Behalve zuinig en stil is de nieuwe kachel extra veilig. Wan­neer ventilatie van een ruimte nodig is, geeft de inge­bouwde E-Guardautomatisch een signaal af.Daarnaast is de Hybrid E uitge­rust met een omvalbeveiliging en een kinderslot.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist