Vasco radiatoren

bovengemiddelde middenklassers

Hoge kwaliteit, betaalbaar en altijd voorradig: met die troeven schuift radiatorproducent Vasco zijn nieuwe ‘midrange’ naar voren als een bovengemiddelde middenklasser met een nog efficiëntere service. Want als bouwer of verbouwer wil je zo min mogelijk kopzorgen.

Vertragingen door maatwerkproducten die niet tijdig klaar of voorradig zijn: het is maar één van de vele dominosteentjes die het hele bouwproces kunnen bemoeilijken. Vasco heeft - voor wat radiatoren betreft - een antwoord klaar. De nieuwe ‘midrange’ radiatoren zijn letterlijk een middenklasser, passend in elke woning en budget, maar mét de geavanceerde warmtetechnologie en het fraaie design van Vasco.

Designkwaliteit met prijsvoordeel
“We verbeteren hiermee onze service nog verder”, zegt Sjacco van de Sande, CCO van Vasco. “Een sterk middengamma, dat populaire toppers combineert met nieuwkomers, en waaruit je dus een snelle keuze kan maken. Het is een beperkte selectie in de meest voorkomende breedte- en hoogtematen, vermogens en kleuren, snel uit voorraad leverbaar.”

De midrange bestaat uit:
- 4 typen Bathline badkamerradiatoren in verschillende designs in het wit, antraciet of

Verchroomd;
- 2 typen Vertiline designradiatoren met vlakke voorplaat;

- 4 typen Decoline buizenradiatoren met enkele of dubbele rij buizen.

Over Vasco
Vasco is marktleider in badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa. Bijna 78% van de productie wordt uitgevoerd naar de belangrijkste exportmarkten van Europa en andere continenten. Met hoogwaardige technologie en een
doordachte eigentijdse – en tegelijk tijdloze – vormgeving, creëert Vasco innovatieve radiatoren die naadloos passen in elk interieur.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist