vasco radiatoren

zen

 

VASCO, één van de grootste spelers op de internationale radiatorenmarkt, brengt in de loop van 2009 een gloednieuwe verticale designradiator op de markt. ZEN zal echter reeds in première te zien zijn op de VASCO-stand op resp. Bouwinnovatie (Hasselt), Batibouw (Brussel) en ISH (Frankfurt).

 

Na BRYCE is ZEN de tweede designradiator in aluminium van huisontwerper Wim Segers.

 

Een rustpunt in de moderne badkamer.

Met ZEN heeft VASCO gekozen voor een radiator met een zacht en verfijnd karakter. Het materiaal zelf, maar ook de afgeronde zijprofielen en de minimale verticale groeven versterken dat effect. De radiator wordt een elegant, rustgevend element in de eigentijdse badkamer waar warmte en ontspanning centraal staan. Een sfeer die perfect wordt vertaald door de naam ZEN.

 

De verticale aluminium radiator bestaat uit geëxtrudeerde profielen die boven en onder op een collector worden geperst. Daar aluminium een erg goede geleider is,  bevordert het een optimale warmteafgifte. Tegelijkertijd is aluminium ook licht en ecologisch verantwoord, want volledige recycleerbaar.

 

Afgeronde zijprofielen en een vlakke voorzijde met discrete verticale groeven creëren een onderhoudsvriendelijk volume zonder kwetsbare hoeken. Achter de zijprofielen is onzichtbaar een groef voorzien waarin naar wens enkele handdoekbeugels geschoven kunnen worden. Deze beugels in geanodiseerd aluminium lopen visueel volledig rondom de radiator. Wandbevestigingen en aansluitingen zijn volledig geïntegreerd en verstoren op geen enkele manier de zachte lijnen van het design.

Kijk voor meer informatie op: www.vasco.be

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist