Vasco Radiatoren

Nieuwe en bestaande collecties op Interieur 08


Van 17 tot 26 oktober aanstaande is het weer tijd voor de 21ste editie van de biënnale voor wooncreativiteit. Interieur 08 vindt traditiegetrouw plaats in de Xpo Hallen van Kortrijk. Ook zo goed als een traditie is de deelname van VASCO én de introductie daar van haar nieuwe standconcept. Op alle beurzen waaraan VASCO de komende 2 jaar deelneemt, wordt deze nieuwe stand het decor voor de presentatie van haar designradiatoren.

 

 

Bryce

Primeur tijdens Interieur 08 is uiteraard de nieuwe Bryce, een collectie volledig gesloten radiatoren uit aluminium. Het gesloten volume maakt dat bevestigingspunten en andere visueel storende elementen aan het zicht onttrokken zijn. Naast de esthetische meerwaarde van het aluminium en de hoge warmteafgifte, is ook het lage gewicht een pluspunt.

 

Zen

VASCO wil tonen dat voortdurend wordt gewerkt aan innovatie en het ontwerpen van nieuwe producten. Bezoekers van Interieur 08 zullen dan ook kunnen kennismaken met een prototype van de Zen-radiator. Deze functionele radiator geeft een optimaal warmtecomfort en is net als de Bryce opgebouwd uit verticale aluminium profielen. Zijn afgeronde zijprofielen geven Zen een speciaal karakter. Hierdoor is het trouwens mogelijk handdoekbeugels te monteren zonder dat er een ophanging te zien is. Het aantal handboekbeugels kan vrij worden bepaald.

 

Nieuw voor Interieur is ook dat VASCO er de Zana-Line van Thermic zal presenteren. En natuurlijk blijft op de nieuwe stand ruim plaats gereserveerd voor de sterkhouders Carré, Niva en Arche.


Kijk voor meer informatie op: www.vasco.be

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist