Vasco designradiator

Beams

Zoals eerder aangekondigd kan iedereen vanaf de herfst genieten van de Beams designradiator van Vasco. Deze aluminium designradiator behoort tot de nieuwe generatie hoogtechnologische radiatoren.

Nog voor hij in productie ging, werd BEAMS - als prototype - al met enkele belangrijke awards onderscheiden. Zo veroverde hij het Henry van de Velde Label in 2012 voor zijn ecologische innovatie en ging hij aan de haal met de Ovam Ecodesign Award. Daarnaast won de radiator de Good Design Award 2014 in Polen.

Beams is even aangenaam om naar te kijken als zijn warmte te voelen. Er zit een vernieuwende dualiteit in het design. De verticale stoere balken contrasteren subtiel met de handdoekbeugels (optionele) in meerdere geometrische vormen, die bovendien vervangbaar zijn.

De handdoekbeugel is naast zwart en wit nu ook verkrijgbaar in blauwe pasteltint. Blauw is een verwijzing naar de wereld van het sanitair waar water een essentieel onderdeel is van het dagelijkse leven. Blauw als fris kleuraccent in combinatie met wit en zwart resulteert in een nieuwe collectie praktische radiatoraccessoires verkrijgbaar in vierkant, rechthoek, kort of lang.

Zuinig
De Beams blinkt ook uit in zuinigheid. Zo zit er slechts 2 liter water in en niet de gebruikelijke 10 liter, waardoor hij sneller op temperatuur is Bovendien zit dat water in de kern, dus veilig voor kleine kinderen. De warmte wordt drie tot vier maal sneller afgegeven dan een traditionele radiator en er is geen warmteverlies via de muur, dankzij de optimale positionering van de convectielamellen achteraan. Dit zorgt dat voor een energiebesparing tot wel 15%.

Sinds 2009 past Vasco steeds meer aluminium toe. Aluminium is voor Vasco het nieuwe groene metaal. Driemaal lichter dan staal en daardoor makkelijk door 1 persoon te installeren. Bovendien kan het voor 100% worden gerecycled, en is het mogelijk de radiator talloze fraaie vormen te laten aannemen. Het vat perfect de Vasco filosofie samen: het verenigen van design, comfort en ecologie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist