Vasco design radiatoren

Comfort Collection

Vasco introduceert een Comfort Collectie radiatoren met eigenschappen die zich kenmerken door de kwaliteit en design, een aantrekkelijke prijs en bovendien zijn ze direct uit voorraad leverbaar. Deze eigenschappen maken het product geschikt voor een breed publiek.

De Comfort Collection van Vasco biedt zes modellen voor badkamer, keuken en andere ruimten. Iedere ruimte wordt op maat verwarmd, zonder energieverlies, ook op lage watertemperaturen.

De collectie is opgebouwd uit:
Bathline
Deze lijn badkamerradiatoren heeft drie verschillende modellen. Er is keuze uit de kleuren wit, antraciet of verchroomd.
De BC kenmerkt zich door vierkante buizen die op vierkante collectoren de warmte gelijkmatig verdelen. De ideale plek om de badhanddoek te drogen of op te warmen. Dit model heeft een strakke, tijdloze look.

Het model BB kenmerkt zich door de afgeronde buizen in ronde collectoren met een D-profiel. Een ladderradiator met een klassiek, rustgevend design.
De ronde, lichtgebogen variant met verchroomde buizen is het model BB-C. Een perfecte combinatie om design en verwarming te integreren in de badkamer.

Vertiline
Binnen de Comfort Collection is de Vertiline het slanke alternatief. Er zijn twee modellen: VG en VD, beide geleverd met handdoekbeugel.
De VG is een natuurlijke verschijning en heeft het vermogen om zich naadloos in iedere woonruimte te integreren. Verder is hij energiezuinig en verwarmt snel.
Kenmerkend bij de VD is de voorplaat met verticale lijnen. Een mooi voorbeeld van een moderne designradiator die zich ook thuisvoelt in zowel een klassiek als in een strak interieur.

Decoline
De strakke, universele vormgeving, de smalle vierkante buizen en het ritmisch lijnenspel zijn typerend voor de DVN uit de Decoline. De Decoline DVN is een tijdloos model dat, zoals alle Comfort radiatoren, zorgt voor een snelle, kamervullende warmteafgifte. De middenaansluiting onderaan is zo goed als onzichtbaar.

Vasco geeft 10 jaar garantie op deze collectie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist