Vasco Bryce radiator

EUROPESE ALUMINIUM AWARD 2008


VASCO, één van de grootste spelers op de internationale radiatorenmarkt, won zopas de Europese Aluminium Award "Industrial Designs & Engineering" in de categorie Consumer Products - Design. Daarmee werd VASCO één van de 7 bekroonde deelnemers aan de voorbije vakbeurs Aluminium 2008 in het Duitse Essen.

 

 

Erkenning van innovatieve bedrijfsprocessen

48 ondernemingen uit 10 landen met een innovatief product vervaardigd in aluminium voldeden aan de voorwaarden van de wedstrijd. In eerste instantie weerhield de jury 30 genomineerden verspreid over 5 categorieën.

 

De uiteindelijke toekenning van de 5 awards en de 2 speciale prijzen was geen sinecure. De jury bevestigde dat de kwaliteit van de inzendingen ook ter gelegenheid van deze editie van de internationaal gerenommeerde vakbeurs, weer was gestegen. Het is duidelijk dat de deelnemers de vele mogelijkheden met aluminium en aluminiumlegeringen bij de ontwikkeling van nieuwe producten, steeds meer ontdekken en benutten.

 

Uit de 8 inzendingen binnen de categorie Consumer Products - Design riep de jury de BRYCE-designradiator van VASCO uit tot de verdiende winnaar.

BRYCE is een stijlvolle gesloten radiator opgebouwd uit verticale aluminium profielen, waardoor de lichtspeling vanuit elke hoek weer anders is. Bevestigingspunten en andere storende elementen zijn niet zichtbaar. De uitvoering in aluminium bevordert bovendien een efficiëntere warmteafgifte en is tegelijkertijd een aantrekkelijk lichtgewicht.


Kijk voor meer informatie op: www.vasco.be

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist