Vasco

Radiator Elia

Een zuinige, comfortabele en duurzame warmte op lage temperatuur? Die haal je voortaan ook in huis zonder te moeten investeren in vloerverwarming. De nieuwe Elia lage temperatuur radiator van Vasco haalt ondanks zijn compacte omvang een snelle opwarmtijd met lage aanvoertemperaturen, bij nieuwbouw of renovatie. Ideaal voor wie wil afschakelen van traditionele energie, zeker in tijden van ontsporende energieprijzen.

Steeds meer bouwers kiezen voor een warmtepomp als zuinige en duurzame oplossing voor verwarming en koeling. Een warmtepomp verbrandt geen traditionele brandstoffen, maar haalt energie uit de omgeving en functioneert zelfs op elektriciteit van het net of van zonnepanelen.

Dat kan nu ook voor wie renoveert of wil omschakelen naar een efficiënte verwarming met warmtepomp. Om te werken met lage aanvoertemperaturen, moest je tot nu toe kiezen voor vloerverwarming of radiatoren met een grotere omvang. Niet zo handig bij renovatie. Maar de Elia radiator kan je wél makkelijk aansluiten op bestaande leidingen van stookolie- of    gasketels

Bovendien warmt de Vasco Elia efficiënt op en wordt warmte snel over de ruimte verdeeld dankzij ventilatoren. Dat kan flexibel in elke ruimte naar wens, want natuurlijk gebruik je niet alle kamers in huis even intensief. Zo bespaar je nog eens energie en kosten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist