Thermic en Brugman

Uitgebreide collectie op ISH 2009


Van 10 tot en met 14 maart 2009 is stand D95 in Hal 8 op ISH in Frankfurt gereserveerd voor de 'smaakmakers' van Thermic en Brugman. Beide tonen er zowel de gloednieuwe als de vertrouwde designradiatoren uit hun resp. collecties. De moeite waard dus om langs te lopen in de verwarmingshal van de internationaal toonaangevende beurs.

 

 

Thermic zet op haar stand de sterke Zana-Line centraal. Met een harmonieus ritme van rechthoekige buizen combineert deze collectie een strakke uitstraling met een verbluffende warmteafgifte. Een uniek concept niet alleen geschikt voor toepassing in de hedendaagse badkamer, maar eveneens in keuken, woonkamer en hal. Ook voor projecten biedt de Zana-Line een mooie meerwaarde.

 

Maar ook de Xtend-collectie en de designvariant Xtend Soft worden ongetwijfeld publiekstrekkers. De Xtend Soft is een designradiator met vlakke voorplaat en afgeronde zijkanten. De zachte vormgeving geeft deze tijdloze radiator een persoonlijk karakter en maakt hem geschikt voor een ingetogen integratie in elk interieur. Voor toepassing in de badkamer of keuken kan een handige handdoekbeugel aangebracht worden.

 

 

De Bryce blijft ook nu weer een prominente plaats innemen. De stijlvolle gesloten radiator is opgebouwd uit verticale aluminium profielen en creƫert een lichtspeling die vanuit elke hoek anders is. De uitvoering in aluminium bevordert een efficiƫntere warmteafgifte en is tegelijkertijd een aantrekkelijk lichtgewicht.

 

Het tweede hoofdstuk in het aluminiumverhaal van Thermic op ISH is gewijd aan de Canyon, een verticale aluminium radiator met convectielamellen aan de voor- en achterzijde. Het resultaat is een aantrekkelijk ritmisch beeld en een optimale warmteafgifte. De groef achteraan maakt het aanbrengen van functionele handdoekbeugels mogelijk.


Kijk voor meer informatie op: www.thermic.be

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist