Thermic designradiatoren

XTEND of XTEND Soft

Wist u dat Thermic een designradiator heeft voor iedere woonstijl? Ook voor uw interieur. Neem bijvoorbeeld de XTEND-collectie. Op en top elegantie en klasse, dankzij de duidelijke lijnen van het ontwerp. Een ontwerp met karakter, in al zijn eenvoud.

De XTEND Soft lijkt als twee druppels water op de originele XTEND, maar wie nauwgezet kijkt ziet het verschil. Hier zorgen de afgeronde zijkanten voor een zachtere uitstraling. En over ‘straling' gesproken; alle modellen koppelen een aantrekkelijk rendement aan een zalig warmtecomfort. Geniet ervan!


Horizontaal of verticaal, hoog of minder hoog.
De XTEND en de XTEND Soft passen in woonomgevingen van verschillende allure. U staat versteld van de mogelijkheden. Opgaand tegen de achtergrond van een drukke keuken of net in het oog springend als kleurelement in een sober kantoor? Versterkend element in de warme sfeer van de huiskamer of mooi functioneel in uw droombadkamer?

Trouwens, wie functioneel zegt, zegt onderhoudsvriendelijk. De XTEND maakt u het leven ook op dit vlak extra aangenaam. Geen overbodige tierlantijntjes, maar een mooi egaal oppervlak. Indien u dat wenst, enkel vervolledigd met een handdoekbeugel. Bij de XTEND Soft is dat een bescheiden beugel in geanodiseerd aluminium, bij de XTEND hebt u de keuze tussen het aluminium model of eentje in chroom of inox.

De designradiatoren zijn er als basismodel in witte structuurlak of in één van de hedendaagse tinten uit het ruime kleurenpallet. Koppel die variatie aan de keuze voor een horizontale of verticale uitvoering bij de XTEND en aan de verschillende beschikbare afmetingen, en uw radiator wordt werkelijk een toonbeeld van uw individuele smaak! En gebaseerd op signalen uit de markt is er ook een minder hoge (1220 mm) versie beschikbaar, een ideale oplossing voor de kleinere badkamer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist