Thermic Designradiatoren

Bryce


Thermic is al enkele jaren een trouwe exposant op de Cersaie Bologna, de internationale beurs voor keramische tegels en badkamerinterieur. Tijdens de editie van dit jaar  - 30 september tot 4 oktober 2008 -  zal Thermic het Italiaanse publiek al een voorsmaakje bieden van de nieuwe designradiator Bryce.

 

Bryce

Bryce wordt in 2009 gelanceerd op de Italiaanse markt en dus is Cersaie het perfecte decor voor het tonen van het unieke design van de aluminium radiator met volledig gesloten volume. Naast de esthetische meerwaarde die deze combinatie oplevert, zullen ook de hoge warmte-afgifte en het lage gewicht zeker in de smaak vallen.

 

Zana-Line

Arche en Carré

Aangezien Thermic Italia tevens een beperkt gamma Vasco-radiatoren aanbiedt op de Italiaanse markt, is er op de stand nog plaats voorbehouden voor twee succescollecties van Vasco, met name Arche en Carré.


Kijk voor meer informatie op: www.thermic.be 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist