Thermic design radiatoren

C-LINE SIGMA

De C-Line Sigma van Thermic valt op. Of u nu kiest voor de versie met of zonder spiegel, u zal verrast opkijken bij het zien van zoveel dynamiek.

De gebogen horizontale buizen lijken bijna helemaal rondom aan te sluiten. In het midden zijn die buizen het breedst, zowel naar boven als naar onderen toe worden ze geleidelijk aan smaller. Het resultaat is een unieke vorm; een ‘gespiegelde' C zoals de naam van de radiator al laat vermoeden.

De C-Line Sigma is uitgevoerd in staal. Hij wordt aangeboden in verschillende kleuren.

Een gelijkaardig design, maar dan in een ‘rondere' uitvoering, is trouwens terug te vinden bij de C-Taiyou. Deze radiator is een opvallend geheel van dynamisch gebogen buizen die samen een bijna perfecte cirkel vormen. In tegenstelling tot de C-Line Sigma is dit model niet verkrijgbaar met spiegel.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist