tado° Slimme Thermostaat

Dark Mode

tado° kondigt vandaag de ‘Black Edition’ aan van zijn IF Design Award-winnende Slimme Thermostaat en ‘Dark Mode’ voor de tado°-app. Met de zwarte variant van de Slimme Thermostaat biedt tado°, op verzoek van zijn gebruikers, een nieuwe kleur die past bij de huidige interieurstijlen en een nieuwe functie in de app.

De energieprijzen stijgen, maar klanten besparen met tado°’s Slimme Thermostaten gemiddeld 22 procent¹ op hun jaarlijkse verwarmingskosten. Klanten verlagen hun gemiddelde gasrekening van €2.298 voor een gemiddeld Nederlands huishouden met €505². Met de huidige energiekosten betalen tado° Slimme Thermostaten zichzelf binnen 6 maanden terug.

Een samenwerking met de tado°-community 
Om meer mensen gebruik te laten maken van de slimme functies van de tado°-thermostaten en als nieuwe aanvulling op hun interieur werkte tado° samen met de community aan een oplossing. Na verschillende feedbackrondes was een donkere display een van de meest gevraagde functies.

Christian Deilmann, medeoprichter en CPO van tado°, zegt: “Veel gebruikers lieten weten tado° in diverse kamers van hun huis te willen gebruiken. Veel mensen uit de community vroegen om een donkerdere thermostaat. We hebben de juiste materialen en ontwerpkeuzes gevonden om dit op een elegante en verfijnde manier aan te bieden aan de community."

‘Dark Mode’
Voor een uniforme ervaring kondigt tado° ook aan dat de ‘Dark Mode’ in oktober 2022 beschikbaar zal zijn in de tado°-app. tado°-gebruikers wilden graag de ‘Dark Mode’ om esthetische redenen, om de batterij van hun telefoon te sparen en om de temperatuur 's nachts in slecht verlichte omgevingen te kunnen controleren. Dankzij aangepast contrast en kleuren in de ‘Dark Mode’ is de tado°-app een aanvulling op de zwarte variant van de Slimme Thermostaat en andere tado°-producten.

Beschikbaarheid
De zwarte variant van de tado° Slimme Thermostaat zal beschikbaar zijn in Starterskits in zowel bedrade als draadloze varianten, maar ook als stand-alone. De zwarte variant van de Slimme Thermostaat wordt in oktober geïntroduceerd in alle Europese landen. De draadloze Starterskit kost €249,99 en de bedrade Starterskit kost €219,99. De ‘Dark Mode’ wordt in oktober uitgerold voor bestaande tado°-gebruikers via een app-update en kan worden geactiveerd in de apparaatinstellingen op iOS en Android.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist