Sentimo Radiator Designcovers

De nieuwe trend!


Je hoeft dankzij Sentimo echt geen handige klusser te zijn om je interieur op te kleuren. Sentimo, van producent Ulamo, is een eenvoudig te plaatsen metalen radiatorbekleding, verkrijgbaar via www.sentimo.nl of Gammavestigingen in het land. De radiatorbekleding is er in maar liefst 17 kleuren en alle maten. Met ultrasterke magneten hangt de Sentimo in 5 minuten aan de radiator. Verwijderen kan zonder beschadiging. 

 

 

Producent van Sentimo is Ulamo, specialist in coating en metaal. Door het combineren van de twee specialismen biedt Ulamo veel variëteit en een hoge kwaliteit. Sentimo is dan ook verkrijgbaar in iedere gewenste maat, waardoor de radiatorbekleding geschikt is voor elke radiator. De cover biedt daarbij meerdere opties voor bedekking: je kunt de gehele radiator inclusief verwarmingsbuis en radiatorkraan bedekken, óf alleen de radiator.

 

Bestellen gaat eenvoudig via www.sentimo.nl of bij een Gammavestiging naar keus. Geef de exacte maten van je radiatoren door aan de hand van de duidelijke meet- en montage-instructies op www.sentimo.nl. Na 20 werkdagen liggen vervolgens de covers klaar bij de Gammavestiging.  De montage is eenvoudig dankzij een aantal magneten, die je op de radiator bevestigt. Nadat je de cover in elkaar hebt geklikt schuif je deze zo over de radiator.

 

Kijk voor meer informatie op: www.sentimo.nl

Kijk voor meer informatie op https://www.sentimo.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sentimo Radiator Design Cover?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist