Sentimo Radiator Design Cover

in één klik een nieuwe look

Hoe maak je van een gewone radiator een designradiator? Dat gaat tegenwoordig erg eenvoudig: je klikt er een Sentimo Radiator Design Cover overheen. Op deze manier krijgt je interieur in een handomdraai een nieuwe look. Sentimo is verkrijgbaar in maar liefst 56 kleuren. Ze brengt sfeer in elk interieur, van klassiek tot modern.Woonkamer, slaapkamer, badkamer, hal of keuken: Sentimo is geschikt voor elke leefruimte. Wil je de radiator onopvallend maken? Neem dan een kleur voor de cover die overeenkomt met de achterwand. Wil je juist meer spanning creëren in je interieur, kies dan een contrasterende kleur. Over warmteverlies hoef je je geen zorgen te maken, de Sentimo Radiator Design Cover geleidt de warmte optimaal.

Voordelen
De voordelen van de Sentimo Radiator Design Cover zijn evident:

Optimale warmtegeleidingVerkrijgbaar in een breed kleurenscalaKras- en stootvaste metalen design coverEenvoudige zelfmontage door middel van ultrasterke magnetenGeen hak- of breekwerkToepasbaar op alle horizontale paneelradiatorenNederlands fabricaat

Kijk voor meer informatie op https://www.sentimo.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sentimo Radiator Design Cover?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist