Sentimo Radiator Design Cover

Radiator wordt woonsieraad

De radiator is meestal een ondergeschoven kindje in ons interieur. We gaan er vaak van uit dat we maar genoegen moeten nemen met dat saaie en kleurloze gevaarte in onze woning. Niets in minder waar: met een Sentimo Design Cover wordt zelfs de lelijkste paneelradiator in een handomdraai omgetoverd tot een prachtig woonsieraad. Uw leefwereld krijgt de finishing touch van Sentimo!

Kleuren in overvloed
Wilt u de radiator geheel onopvallend maken? Dan kiest u waarschijnlijk voor een Sentimo in overeenstemmende tint als de achterwand. Wilt u juist spanning creëren in de ruimte door van de radiator een echte blikvanger te maken? Dan is een opwindende contrasterende kleur wellicht een veel betere optie. Valt u voor goudgeel, hemelsblauw of pewter? Laat u inspireren: Sentimo heeft voor elk interieur de juiste kleur.

Gemak dient de mens
Het idee is verbazingwekkend eenvoudig, maar het effect is enorm. U geeft uw bestaande radiator werkelijk een compleet andere uitstraling zonder hak- of breekwerk, in hooguit vijf minuten. Zelfs al zou u twee linker handen hebben, dan nog klikt u de kras- en stootvaste Sentimo makkelijk op de juiste plaats: een kind kan de was doen. Ultrasterke magneten helpen daarbij een handje. De Sentimo is uitgevoerd in corrosiebestendig verzinkt staal en de toplaag is afgewerkt met een duurzame poedercoating. Over warmteverlies hoeft u zich geen zorgen te maken, de Sentimo geleidt de warmte optimaal. Mocht u het product willen zien, dan kan dat ook! Ons basisproduct is te zien bij de Gamma, Praxis en de Formido.

Kijk voor meer informatie op https://www.sentimo.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sentimo Radiator Design Cover?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist