Remeha's Calenta Ace cv-ketel

Voorbereid op de toekomst

Remeha introduceert de intelligente Calenta Ace cv-ketel, de opvolger van de Calenta serie. De HR-ketel bevat nog alle vertrouwde technieken, maar is nóg beter voorbereid op de toekomst. Zo is de verwarmingsketel uitgerust met een nieuwe toestelbesturing, eSmart, waardoor het toestel perfect aansluit op (toekomstige) mogelijkheden van de digitale wereld. Daarnaast zijn er op basis van klanten-feedback nog meer indrukwekkende verbeteringen doorgevoerd.

Automatisch bijvullen
Eén van de verbeterpunten is het (optionele) automatisch bijvullen van de cv-installatie. Daalt de waterdruk in de cv-ketel tot een bepaald niveau, dan zorgt eSmart ervoor dat het volautomatische bijvulsysteem de Calenta Ace zelf bijvult. Vervolgens ontvangt de gebruiker via de eTwist thermostaat, mobiel of tablet een bericht dat de cv-ketel is bijgevuld. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een semi-automatische instelling, waarbij eerst akkoord moet worden gegeven voor de bijvulopdracht.

Calenta Ace: energiezuinige cv-ketel
Door slimme, nieuwe uitbreidingen is de Calenta Ace nog energiezuiniger. De cv-ketel is uitgerust met extra isolatie zodat er zo min mogelijk kostbare warmte verloren gaat. Verder is het toestel goed voorbereid op koppelingen met duurzame technieken. Denk hierbij aan een geïntegreerde zonneboilerregeling. Hierdoor kan de Calenta Ace eenvoudig en tegen lagere kosten worden aangesloten op een zonneboiler.

Ongekend luxe wooncomfort
De nieuwe Calenta Ace is voorzien van een slimme (tap)sensor die zorgt voor ruime hoeveelheden warm water met een stabiele temperatuur. In zijn klasse is hij daarmee zelfs koploper! En dat zorgt voor ongekend luxe wooncomfort.

Verwarmingsketel van topkwaliteit
Tot slot heeft Remeha bij de doorontwikkeling van de Calenta ook de technische prestaties verder verbeterd. Zo is de Calenta Ace voorzien van robuuste messing hydroblokken en een warmtewisselaar met oppervlaktebehandeling. Hierdoor is de warmtewisselaar beter bestand tegen vervuiling en is reiniging niet meer nodig.

Slimmigheden
Hybrid ReadyeSmart Inside besturings­systeemOptionele automatische (bij)vulinrichtingGeschikt voor Remeha Connect

Voordelen
Ongekend luxe
wooncomfortKlaar voor een duurzame toekomst
Slimme koppeling met eTwist
wifi thermostaat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist