Remeha Tzerra Plus CW4

De beste ketel volgens consumenten

De Tzerra M 28c Plus (CW4) HR-ketel van Remeha is door de Consumentenbond als ‘Beste uit de Test’ beoordeeld. Deze cv-ketel scoort erg hoog op energiezuinigheid bij verwarming, namelijk een 8,4. Ook wordt het comfort warm water goed beoordeeld. Bovendien is ook het merk Remeha als hoogste gewaardeerd met het cijfer 8,5 door een testpanel van consumenten. Het is voor het eerst dat de Consumentenbond voor een oordeel over de langetermijnkwaliteit de eindgebruikers hebben bevraagd. Dit deden zij door ruim 6.000 consumenten in hun internetpanel om hun mening te vragen.Zeer zuinig toestel In totaal heeft de Consumentenbond 17 moderne HR-ketels getest. De Remeha Tzerra M 28c Plus is met een 7,7 als eindresultaat als beste getest. De in Nederland ontwikkelde en geproduceerde Tzerra Plus is zeer energiezuinig, zorgt voor supersnelle en comfortabele warmtelevering en is door de compacte afmeting bijna overal in een woning te plaatsen. Volgens de Consumentenbond is het toestel een echte allrounder. Op veel van de onderdelen komt deze ketel bijzonder sterk voor de dag. Vindt de consument energiezuinigheid bij het verwarmen van de woning het belangrijkste, dan adviseert de Consumentenbond één van de Remeha Tzerra Modellen (Remeha Tzerra Plus CW4 en CW5). Ook op comfort warm water en stroomverbruik scoort het toestel in de hoge regionen. Met de laagste prijs en het hoogste testresultaat is de Tzerra Plus onbetwist de beste ketel voor de consument.

Remeha beste cv-ketelmerk van Nederland
Voor de Consumentenbond was het tot op heden lastig om ook de langetermijnkwaliteit van een cv-ketel te laten meewegen in haar testoordeel. In het laboratorium was dat nooit goed te onderzoeken. Dit jaar heeft de Consumentenbond voor het eerst haar internetpanel met 6.000 consumenten ingeschakeld. Hiervoor vulden de panelleden een uitgebreide vragenlijst in over hun huidige en vorige cv-ketel. Dit ging onder meer over het aantal storingen en over hoe vaak de verwarming en/of het warm water niet beschikbaar was. Tevens wilde de Consumentenbond weten hoe oud de vorige ketel was toen hij 'op' was. Daaruit blijkt, zo meldt de Consumentenbond, dat consumenten bij het ene merk veel liever terug komen dan bij het andere merk.

Het is heel duidelijk dat de consument een voorkeur heeft voor het merk Remeha. Het merk Remeha krijgt van het consumentenpanel het hoogste rapportcijfer, een 8,5. Volgens de Consumentenbond geven de panelleden een goed oordeel over hun tevredenheid over het merk, de levensduur van een ketel en de betrouwbaarheid ervan.

Vier keer in de top 10
Naast de Tzerra M 28c Plus CW4, die op de eerste plaats eindigde, zijn ook de Tzerra M39c Plus CW5, de Calenta 40c CW5 en de Avanta 28c CW4 getest. Deze drie toestellen zijn in de test op respectievelijk de 4de, 5de en 9de plaats geëindigd. Alle Remeha cv-ketels zijn daarmee dus in de top 10 geëindigd.
Slimme combinatie met de eTwist Ook de nieuwe, slimme thermostaat van Remeha scoort goed. Deze thermostaat is erg gemakkelijk te bedienen zowel met als zonder app en heeft recentelijk het Kieskeurig predicaat ‘BestReviewed’ over de maand juli 2016 mogen ontvangen. Deze slimme thermostaat in combinatie met de Tzerra Plus biedt de eindgebruiker een optimaal product. Uiteraard is de Remeha eTwist toepasbaar op alle cv-ketels uit het Remeha assortiment en op alle andere cv-ketels met het OpenTherm-protocol.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist