Radson radiatoren

E-flow

De nieuwe E-Flow radiator van Radson is niet alleen efficiënter en energiezuiniger in zijn warmteafgifte, maar is ook uitgerust met verbeterde ophangconsoles. Een van de doelstellingen bij de ontwikkeling van de nieuwe E-Flow was om installateurs voortaan altijd een passende oplossing te kunnen bieden. Ongeacht de situatie – nieuwbouw of renovatie – kan deze radiator altijd en overal worden toegepast, ook in lage temperatuur regimes.

Een innovatieve radiator die vermogen en flexibiliteit combineert
De nieuwe E-Flow baseert zich op de vertrouwde Radson-Integra, al decennialang een vaste waarde in de verwarmingsbranche. De belangrijkste aanpassing in vergelijking met de traditionele Integra is de natuurlijke diagonale stroming of flow van het water, dat altijd de weg van de minste weerstand zoekt. Deze diagonale flow is voor installateurs een logische wetmatigheid om de meest optimale warmteafgifte te realiseren, aangezien bij deze aansluiting de volledige oppervlakte van het verwarmingslichaam optimaal met warm water “gevoed” wordt. Naast de optimale diagonale stroming en de flexibiliteit van de 8 aansluitingen, is de juiste kv-instelling van deze Radson-radiator zeker ook te vermelden. Deze insteltabel wordt als sticker op de verpakking van de E-Flow meegeleverd, zodat de installateur zelf in functie van de maat van de radiator in kwestie en van de Delta-T de juiste kv kan instellen. Waar Radson dit voorjaar enkel de Integra-variant van de E-Flow introduceert, volgen in het najaar van 2014 ook de Parada en de Ramo-varianten. Met de nieuwe E-Flow generatie heeft Radson een passend antwoord op problemen waar adviseurs in de praktijk vaak tegenaan lopen. Inspelend op marktontwikkelingen, maar ook op toekomstige normeringen met betrekking tot het energieverbruik biedt de nieuwe E-Flow generatie een maximaal rendement, een laag energieverbruik, een snellere reactietijd, eenvoudigere installatie én dus een snellere montagetijd.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist