Radiatoren van Jaga

Radiator Play voor kinderkamer


Een vrolijk gekleurde radiator voor in de kinderkamer of juist eentje met theatrale, barokke kenmerken? Met het nieuwe Play-concept laat Jaga, specialist in verwarmingsoplossingen, zien dat radiatoren zeer uiteenlopende vormen kunnen aannemen. Play geeft letterlijk volop ‘speelruimte’ om de radiator in elk denkbaar interieur of decor in te passen. 

 

 

Het speelse en verrassende karakter van Play ontstaat vooral door de MDF-gelakte omkasting met zacht afgeronde hoeken. Daarbij kan de consument – naar smaak - kiezen voor een breed aanbod van vormen en kleuren. Elke radiator is bovendien afgewerkt met een slim geïntegreerde thermostaatknop die naadloos past in de decoratieve lijnen van Play.

 

Hartverwarmend

Play combineert deze designmogelijkheden met technisch hoogwaardige en zuinige Low-H2O-technologie. Elke radiator kan horizontaal én verticaal worden opgehangen. Met de MDF-omkleding geeft het Play-concept bovendien een decoratief antwoord op de stijgende tarieven van staal. Dat maakt Play tot het tegengestelde van een koud massaproduct, namelijk een hartverwarmende radiator met persoonlijkheid.   

 

Innovatief denken en creëren

Onlangs won het Play-concept tijdens de vakbeurs VSK de STS Design Product Award. Deze prijs wordt door het vakblad Sanitair & Tegel Specialist uitgereikt aan de fabrikant die het beste in staat is om technische én uiterlijke hoogstandjes te combineren. Na Heatwave, de modulair op te bouwen designradiator, is Play dan ook opnieuw een opvallend voorbeeld van innovatief denken en creëren door Jaga.


Kijk voor meer informatie op: www.theradiatorfactory.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist