NIVA SOFT BIJ VASCO

WARMTECOMFORT EN ELEGANTIE

U houdt van strak met een zacht kantje? U geniet van lekker warm met oog voor duurzaam rendement? Laat dat nu net de troeven zijn van de NIVA SOFT designradiator van Vasco. En is afgerond niet uw ding? Geen nood, dan is er voor u de ‘gewone' NIVA.Vlakke designradiator met afgeronde zijkanten
Er is een NIVA SOFT voor elk interieur. Sober maar vol karakter, discreet maar één en al stijl. Dat is deze vlakke designradiator met afgeronde zijkanten ten voeten uit. En dus past hij perfect in de uitbundige familiekeuken, de knusse living, de rustgevende badkamer of de zakelijke chic van uw kantoor.

Het radiatorvolume in staal is standaard afgewerkt in wit, maar in functie van een perfecte integratie in uw woonconcept wordt het oppervlak in fijne structuurlak nog aangeboden in tal van andere kleuren. U zal versteld staan van het beschikbare kleurenpallet.

Ook qua afmetingen zijn er meerdere keuzes, zelfs met een model speciaal ontwikkeld voor toepassing in de kleinere badkamer. Want inderdaad, daar is vandaag de dag vaak behoefte aan radiatoren met een beperkter warmtevermogen. Inspelend op die marktsignalen brengt Vasco een versie van de NIVA SOFT met een hoogte van 1220 mm, het ideale verwarmingselement voor een kleinere ruimte en als aanvulling op bijvoorbeeld vloerverwarming.

Vlakke designradiator zonder afgeronde zijkanten
Diezelfde radiator is er ook in een verticale en horizontale uitvoering zonder de afgeronde zijkanten. Voor wie het nog net iets strakker wil. Dat is echter het enige verschil met de SOFT; de NIVA kan verder bogen op dezelfde aantrekkelijke troeven. Zoals ook de optie om een handdoekbeugel te monteren. Men heeft de keuze uit 2 modellen, een uitvoering in chroom of inox en een in mat geanodiseerd aluminium. Voor de NIVA SOFT is enkel de beugel in aluminium verkrijgbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist